به گزارش خبرنگارحمیدیانیوز؛ محمد رستگاری مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان یزد در نشست با اصاب رسانه با اشاره به هوشمند سازی معادن با همکای یر اداره کل صمت گفت: 6 معدن در استان یزد، با استفاده از طراحی یک سامانه الکترونیکی برنامه ساماندهی حمل ونقل با همکای اداره کل صمت، هوشمند سازی شده است، پیش بینی ما این است که که حداقل 30 معادن بزرگ استان هوشمند سازی شوند.
وی افزود: هوشمندسازی معادن یکی از تحولات بزرگ در صنعت معدنکاری است که می توانیم با استفاده از فناوریهای پیشرفته، بهرهوری و ایمنی را در معادن به طور چشمگیری افزایش دهیم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان یزد افزود: حدود 85 درصد خروجی های معادن به تحت پوشش ساختارهای مجازی قرار خواهند گرفت.
وی با اشاره به هوشمندسازی حمل بارهای معدنی گفت: طرح هوشمندسازی حمل بارهای معدنی با همکاری سازمان صمت با ایجاد دفاتر صدور بارنامه در خروجی معدن است، که صاحبان معادن باید نسبت به صدور بارنامه و ارائه اطلاعات مذکور به این سازمان اقدام کنند.
رستگاری با اشاره به افتتاح نخستین جایگاه پاک استان یزد در کیلومتر ۲۰ محور بافق – زرند گفت: دومین جایگاه پاک استان یزد در محور تفت به دهشیر افتتاح می شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان یزد با اشاره به مجتمع های بین راهی گفت: استان یزد به دلیل بهره مندی از گستردهترین شبکه راهها در مقایسه با سایر استانهای کشور، وجود مجتمعهای خدماتی رفاهی نقش موثری در افزایش ایمنی کاربران جادهای به ویژه سوانح ناشی از خستگی و خواب آلودگی دارند.
مدیرکل راهداری وحمل ونقل جادهای استان یزد گفت: سال ۱۴۰۱ در پایش شبکه راههای کشور در برش استانی ۱۴ نقطه حادثه خیز در استان یزد شناسایی و تا ۱۴۰۴ در برنامه رفع عیب قرار گرفت.
وی در مورد مهمترین راههای شریانی مدنظر این برنامه عنوان کرد: توسعه جادهها، پلها، تونلها و شبکه حمل و نقل جادهای نهتنها موجب بهبود ارتباطات بین شهری و روستایی شده، بلکه نقش بسزایی در رشد اقتصادی، عدالت اجتماعی و افزایش ایمنی سفرها ایفا کرده است.
رستگاری ادامه داد: شاخص حمل مواد معدنی در یزد بالاتر از میانگین کشوری است به طوری در حوزه حمل و نقل کالا با وجود چندین شرکت حمل و نقل کالا و با ساماندهی و توسعه زیرساختها، ظرفیت حمل و نقل سالانه بیش از 40 میلیون تن کالا در استان یزد را برای خود به ثبت رسانده است.
رستگاری با اشاره به اینکه نرخ پایین کرایه باعث نارضایتی در بخش ناوگان مسافربری شده است، گفت: امیدواریم با برنامه هفتم توسعه، برنامه جذب سرمایهگذار برای نوسازی ناوگان اتوبوس استان فراهم شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان در این نشست نقدها، پیشنهادات و آنچه از قلم خبرنگاران نوشته می شود را یاری گر مجموعه راهداری و حمل و نقل جاده ای عنوان کرد و گفت: خبرنگاران با انتقال مشکلات حوزه راه و انتشار برخی مطالب در واقع به ما کمک می کنند تا ضمن شناسایی دقیق تر مشکلات موجود، در راستای اصلاح و بهسازی راه ها و همچنین رفع مشکلات حوزه حمل و نقل تلاش کنیم.
رستگاری تصریح کرد: وظایف این مجموعه چه در حوزه حفظ راه ها و چه در زمینه حمل و نقل کالا و مسافر، بسیار حساس بوده و در حوزه های مختلف اقتصادی، اجتماعی و … از جایگاه ویژه ای برخوردار است، به طوری که کوچکترین خلل در این مجموعه می تواند بخشی از جامعه را فلج کند. لذا اهمیت کار اصحاب رسانه برای کمک به این مجموعه، غیرقابل انکار است.